Autossa seksiä harrastaneelle parille sakkorangaistus – ei ollut painava syy ulkona liikkumiseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monissa maissa on tehty tiukkoja korona-ajan rajoituksia, joiden avulla on rajoitettu ihmisten sosiaalisia kontakteja ja liikkumista. Monin paikoin rajoitusten noudattamista seurataan tarkasti virkavallan toimesta ja esimerkiksi Iso-Britanniassa niiden rikkomisesta sakotetaan hyvin herkästi.

Nyt Daily Mail -sivusto uutisoi Englannissa sattuneesta tapauksesta, jossa seksiä autossa harrastanut pariskunta oli jäänyt poliisin kynsiin ja saanut sakot. Rakastavaiset olivat tavanneet ulkona pienen matkan päässä kodeistaan ja ajaneet levähdyspaikalle harrastamaan seksiä ja polttamaan kannabista. Poliisit olivat saapuneet paikalle puolen yön aikaan ja tarkastaneet tilanteen.

Pariskunta oli muhinoinut autossa kun poliisi oli saapunut auton luo. Poliisin mukaan seksin harrastaminen ei ollut tarpeeksi painava syy rikkoa korona-ajan rajoituksia, joiden mukaan kaikkea välttämätöntä asiointia kodin ulkopuolella tuli välttää. Hellyydenkipeä kaksikko oli saanut kumpikin 200 punnan sakot.