Koira pääsi viimein eroon kaulurista – antoi sille kyytiä toden teolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Leikkauksista toipuvien lemmikkien kaulan ympärille asetetaan usein erityinen kauluri. Sen tarkoituksena on estää koiria ja kissoja nuolemasta arpia ja repimään tikkejä pois. Kaulurin käyttö on harvemmin lemmikkien mieleen, vaikka sen tarkoituksena onkin suojella niitä.

Riv-niminen koira leikattiin taannoin, minkä myötä se joutui käyttämään häpeätötteröksikin kutsuttua kauluria. Koira ei ollut innoissaan kokemuksesta, ja helpotus oli arvatenkin suuri Rivin päästessä kaulasuojasta eroon.

Hauskalla Youtube-videolla koira on päässyt leikkimään ulkona ensi kertaa viikkoon leikkauksen jälkeen. Riv päättää purkaa turhautumisensa kauluria kohtaan antamalla sille kyytiä toden teolla. Omistaja sai koiransa lopulta pois kauhukapistuksen kimpusta vasta tarjoamalla sille pallon.