Väsynyt koira yritti syödä makuuasennossa – huvittava tyylinäyte videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit ovat yleensä taitavia lepäämään missä ja milloin tahansa. Monesti videolla nähdäänkin miten koirat ja kissat ovat nukahtaneet mitä huvittavimpiin asentoihin jopa kesken leikkien. Nyt videolle on tallentunut jälleen yksi erittäin väsynyt tapaus.

Cookie-niminen koira oli saapunut juuri eläinlääkäristä ja oli kotona toipumassa leikkauksesta kun perheen tytär alkoi tarkkailemaan lemmikin vointia. Koira oli hyvin väsynyt ja makasi lattialla. Se oli kuitenkin nälkäinen, minkä vuoksi koira sai kanalientä hörpittäväkseen.

Ruoka kiinnosti selvästi Cookieta, mutta koira oli liian väsynyt noustakseen ylös syömään. Niinpä koira keksi hauskan tyylin lipoa keittoa suuhun kielellään makuuasennosta. Videolla nähdään miten koiran kieli käy ruoka-astialla tiuhaan tahtiin toipilaan makoillessa lattialla.