Zara Larsson esiintyi YouTubessa livenä – koko konsertti yhä katsottavissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ruotsalainen poptähti Zara Larsson on julkaissut viime aikoina tiuhaan tahtiin uutta musiikkia. Viime vuonna nainen julkaisi kolme singleä, ja nyt 23-vuotiaalta artistilta tuli uusi Poster Girl -nimeä kantava albumi.

Albumin julkaiseminen korona-aikaan on ollut hieman haastavampaa, koska artistit eivät pääsekään kiertueille soittamaan uusia kappaleitaan. Nyt Zara Larsson on kuitenkin tehnyt yhteistyötä IKEA:n kanssa ja esiintynyt YouTubessa suorassa lähetyksessä naistenpäivän kunniaksi.

Konsertti esitettiin naistenpäivänä suorana lähetyksenä, mutta nyt se on kokonaisuudessaan muidenkin katseltavissa jälkikäteen Zara Larssonin omalla YouTube-kanavalla. Larssonin kanssa esiintymässä on tähden oma live-bändi taustalaulajineen ja tanssijoineen.