Gorillan hervoton juoksu kylmään veteen: ”Kävi kuin minulle viime kesänä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Gorillat ovat perimältään hyvin lähellä ihmisiä ja niiden käytöksessä on havaittavissa monia hyvin ihmismäisiä piirteitä ja reaktioita. Maailmalta on kantautunut tietoja viisaista gorilloista, jotka ovat kyenneet myös kommunikaatioon ihmisten kanssa. Nyt verkossa nähdään kuitenkin hauska meemivideo, jossa gorilla näyttäisi kirmaavan innoissaan veteen. Toisin kuitenkin käy.

Videolla nähdään miten gorilla juoksee kahdella jalalla veteen vauhdikkaasti, mutta sitten ilmeisesti veden kylmyys iskee ja se pysähtyy äkisti. Erityisen hauskaksi katsoja ovat kokeneet gorillan elkeet tämän palatessa takaisin, sillä moni ihminen voi varmasti samaistua asentoon ja liikkumistyyliin. Suomen kesässä varsinkin merivesi pysyy usein alle 20 asteessa, joten tällaisia reaktioita on luvassa suomalaisilta myös tulevana kesänä.