Realitypariskunta upeissa kuvissa – eivät malta odottaa perheenlisäystä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanderpump Rules -televisio-ohjelma on myös suomalaisille tuttu sarja, jossa seurataan Los Angelesissa asuvan Lisa Vanderpumpin omistamien ravintoloiden ja niiden nuoren ja seksikkään henkilökunnan vaihderikasta elämää. Yksi sarjan puhutuimmista pariskunnista on Jax Taylor ja Brittany Cartwright, joiden on kerrottu jättävän sarjan mikäli sen kuvaukset vielä jatkuvat.

Jax Taylor ja Brittany Cartwright odottavat tällä hetkellä perheenlisäystä ja ovat kertoneet iloisina odottavansa poikaa. Cartwright julkaisi hänen Instagram-kanavallaan upeita raskausajan kuvia, joita he olivat ottaneet Jaxin kanssa. Ammattivalokuvaaja on ikuistanut tähtipariskunnan tyylikkäästi odottavan äidin poseeratessa mustassa iltapuvussa ja Jaxin mustassa puvussa.

Pariskunta meni viime vuonna naimisiin ja osti myös yhteisen omakotitalon. Nyt he eivät maltakaan enää odottaa, että heidän lapsensa syntyisi. ”Olet jo nyt varastanut sydämemme”, tuleva äiti kirjoitti kuvaansa ja kertoi rakastuneensa lapseensa jo siitä päivästä lähtien kun hän teki positiivisen raskaustestin.