Kendall Jenner potee vauvakuumetta – haluaa perustaa perheen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kendall Jenner on Kardashianien sisaruksista toiseksi nuorin ja onnistunut heidän realityohjelmansa lisäksi luomaan itselleen uraa myös mallina. Kendall Jennerin rakkauselämä on viime aikoina saanut käänteen kun pitkään sinkkuna viihtynyt kaunotar vahvisti suhteensa koripalloilija Devin Bookeriin.

Kendall Jenner on hänen sisaruksistaan tällä hetkellä ainoa, jolla ei ole vielä lapsia. Nainen on kuitenkin Daily Mail -sivuston mukaan alkanut jo haaveilemaan oman perheen perustamisesta. Sisarusten lapset ja heidän kanssaan ajan viettäminen on vahvistanut naisen tunnetta siitä, että hän haluaa omia lapsia.

Kendall Jenner on alkanut potemaan vauvakuumetta. 25-vuotias malli on alkanut tosissaan miettimään perheen perustamista ja kokee, että olisi jo pian valmis äidiksi. Jenner on seurustellut nyt noin puolen vuoden ajan Devin Bookerin kanssa, joten kenties malli pitääkin komeaa urheilijatähteä sopivana isäehdokkaana.