Laura Cremaschi esitteli täydellisen biksuvartalonsa: ”Kaikki mistä unelmoit on totta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italia on ruokakulttuurinsa ohella tullut tunnetuksi muualla maailmalla erittäin näyttävistä julkkiskaunottaristaan. Muutama vuosi sitten ainakin sosiaalisen median parissa oman läpimurtonsa teki Laura Cremaschi, joka on nykyisin eräs paparazzien seuraamista kaunottarista kautta maailman. Äskettäin hänen seuraajamääränsä Instagramissa ylitti maagisen miljoonan rajapyykin.

Laura julkaisee verkossa edelleen myös itse kuvamateriaalia, ja nyt vuorossa on kuvakooste hänen täydellisestä biksuvartalostaan. Hän luonnollisesti tietää ulkoisista avuistaan ja toteaakin kuvansa yhteydessä, että kaikki mistä voi unelmoida on totta. Lauran kuvia katsoessa voi helposti ymmärtää miksi jo yli miljoona ihmistä on päättänyt seurata hänen päivityksiään sosiaalisessa mediassa.