Hätätilanne kuvauksissa: American Idol -kilpailija tajuttomaksi esiintymislavalla – kiidätettiin sairaalaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Idols-formaatin televisiosarjoissa on totuttu näkemään jännittäviä hetkiä, mutta taannoin katsojat tulivat todistaneeksi tavanomaista järkyttävämpää tilannetta. Yksi American Idol -ohjelman kilpailijoista romahti esiintymislavalla vaarallisen näköisesti.

American Idolin tuoreessa jaksossa seurattiin Barbara Streisandin Tell Him -kappaletta esittäneiden Funke Lagoken ja Ronda Feltonin lauluduettoa. Tuomariston edustajista Katy Perry antoi Lagokelle negatiivista palautetta, kun taas Luke Bryan kehui häntä. Lionel Richien palautteen aikana ohjelma sai synkän käänteen laulajan kaaduttua yhtäkkiä lavalle kasvot edellä.

Ronda Felton, tuomariston jäsenet ja sarjan taustajoukot kiirehtivät auttamaan maassa maannutta Funke Lagokea. Paikalle hälytetyt ensihoitajat noutivat vuonna 2019 Miss Nigeria USA -kauneuskilpailun voittaneen laulajan pois lavalta, ja hänet kiidätettiin sairaalaan. American Idolin tuottajat ilmoittivat myöhemmin Lagoken kärsineen nestehukasta ja päässeen sittemmin pois sairaalahoidosta, ja että hän tulee palaamaan laulukilpailun seuraavaan osioon.