Kim Kardashian viettelee videollaan – rypäleiden syöminenkin näyttää kuumalta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja neljän lapsen äiti Kim Kardashian toimii usein mallina omille Skims-merkkinsä alusvaatteille ja oloasuille. Nyt tähti on jälleen esitellyt yllään uuden malliston tuotteita ja ottanut kampanjaan mukaan siskojensa lisäksi myös parhaita ystäviään.

Kim Kardashian esitteli hänen Instagram-kanavallaan 211 miljoonan faninsa mieliksi Skims-merkin uusimpia tuotteita, jotka ovat ylellisiin pyjamabileisiin sopivia alus- ja yöasuja. 41-vuotias tähti esitteli yllään metallinhohtoisia kolmioliivejä ja leveälahkeisia pyjamahousuja, joihin oli kirjailtu kauttaaltaan Skims-logo.

Tuoreimmalla videollaan nainen esittelee lanseeraamiaan uutuuksia samalla kun hän popsii seksikkäästi viinirypäleitä. Kardashianin mukaan kyseessä on hänen suosikkikokoelmansa, johon kuuluu niin kolmioliivejä, aamutakkeja kuin pitkälahkeisia pyjamahousujakin aina koosta XXS kokoon 4XL saakka.