Nuoret naiset ovat todelliset tekstiilikaksoset – yhteinen tyyli ei katso kokoa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maria Castellanos ja Denise Mercedes ovat parhaita ystäviä. He jakavat samanlaisen tyylitajun ja usein myös pitävät samoista vaatteista. Jotkut naiset saattaisivat kokea kilpailuhenkisyyttä ostaessaan vahingossa samanlaiset asut, mutta nämä kaverukset pukeutuvat tarkoituksenmukaisesti samoihin tyyleihin päivittäin.

Maria Castellanos ja Denise Mercedes eivät vertaile toisiaan vaan nauttivat siitä, että he voivat osoittaa ystävyyttään yhteisten tyylivalintojen myötä. Naiset ihastuttavat sosiaalisessa mediassa videoillaan, joissa he vaihtavat asuja ja esittelevät samat tuotteet kahden eri mallisen ja kokoisen naisen yllä.

Naiset ovat sitä mieltä, että tyylikkäästi pukeutuminen ei katso kokoa. Naisten upeat yhteiskuvat osoittavatkin kauniisti sen, että asut sopivat yhtälailla kummankin naisen ylle ja näyttävät todella hyviltä vaikka istuvuus onkin erilainen heidän päällään.