Koira aivan kuutamolla – oli saanut eläinlääkäriltä puudutusainetta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sosiaalisessa mediassa on saatu lukuisia kertoja naureskella videoille, joissa ihmiset ovat palanneet tokkuraisina lääkäreiden vastaanotoilta. Puudutuksessa käytetyt vahvat lääkkeet saattavat nimittäin laittaa pään toden teolla pyöräll. Sen seurauksena potilaat saattavat puhua mitä sylki tuo suuhun.

Tuoreella viraalivideolla tavataan kuvaushetkellä lääkäriltä palaamassa ollut Scout-koira. Lemmikkieläin oli joutunut leikkaukseen veritulppien vuoksi. Scoutille oli leikkausta varten annettu suuri annos puudutsainetta, jonka vaikutus jatkui vielä varsinaisen toimenpiteen jälkeenkin.

Videolla koira istuu autossa kuin pilvessä tai vahvassa humalatilassa. Scout tuijottaa eteensä poissaoleva ilme kasvoillaan ja ääntelee koomisella tavalla. Omistaja ei voinut kuin naureskella kuvatessaan leikkauksesta toipuvan lemmikkinsä toilailuja.