Yksivuotias sai päättää viikon illalliset – tälläiset ateriat perhe sitten sai

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienten lasten vanhempana Hannah on tottunut tekemään helppoja ja nopeita arkiruokia perheelleen päivittäin. Koska hän on aina vastuussa ruoanlaitosta, ruokalistalla kiertävät samat ateriat. Vaihtelua kaivatessaan Hannah päätti antaa hänen yksivuotiaan poikansa päättää kokonaisen viikon ajan mitä perheessä syötiin.

Hannahilla on miehensä kanssa kolme lasta, Jackson, Wyatt ja Henry. Vanhemmat lapset ovat aiemmin päässeet suunnittelemaan koko viikon aterioita ja kauppalistoja, mutta tällä kertaa oli yksivuotiaan Henryn vuoro.

Hannah oli keksinyt hauskoja keinoja siihen miten Henry sai ruokavalintansa kommunikoitua esimerkiksi muiden perheenjäsenten avulla ja jääkaapin sisältöä osoittaen. Viikon aikana illalliseksi syötiin muun muassa ribsejä, fetapastaa, sienitacoja, pizzaa ja vihreitä pannukakkuja.