Vapaaottelijat tekivät näyttävät väistöliikkeet – keskeyttivät ottelun onnitellakseen toisiaan

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vapaaotteluiden sisältö on monesti brutaalia, mutta toisinaan kehissä nähdään myös toisella tavalla yllättäviä tilanteita. Taannoin Singaporessa järjestetyssä vapaaottelussa katsojat päätyivät todistamaan hämmästyttävää ja jopa hauskaa hetkeä.

Odottamatonta hetkeä kuvaava video levisi viraalina singaporelaisen vapaaottelu-, thainyrkkeily- ja potkunyrkkeilyjärjestö ONE Championshipin jaettua sen TikTokissa. Siinä kaksi vapaaottelija suorittaa peräkkäin näyttävän väistöliikkeen välttyäkseen vastustajan jalan osumiselta kasvoihinsa.

Hetki oli niin yllättävä, että ottelu keskeytyi hetkeksi. Vapaaottelijat eivät voineet kuin hymyillä ja onnitella toisiaan sekä heitä että katsojia hämmästyttäneestä tuplaliikkeestä. Tilannetta kuvaava video on sittemmin kerännyt TikTokissa miljoonia katselukertoja.

@onechampionship

In the zone 🤜🤛 #ONEChampionship #MMA #MuayThai #Kickboxing #Boxing #MartialArts #Sportsmanship #Respect #Bros #Dap #InSync #Reflexes

♬ Just the Two of Us – Grover Washington, Jr.