Emily Ratajkowski julkaisi upean videon alkuraskaudestaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Supermalli Emily Ratajkowski synnytti äskettäin lapsen ja on sittemmin ylistänyt muun muassa ihmetyksen upeutta. Tähden ensimmäinen kuva raskausvatsan kanssa julkaistiin viime vuonna Vogue-lehdessä, minkä lisäksi nainen julkaisi sosiaalisessa mediassa lyhyen kotivideon, jossa hänet nähtiin alastomana.

Videosta julkaistiin sittemmin myös täysmittainen teos, jolla Ratajkowski pohtii raskauttaan. Vogue julkaisi YouTube-kanavallaan videon, jonka Emily Ratajkowski on itse kuvannut ja ohjannut. Videolla nähdään myös naisen aviomies ja tuleva perheenisä Sebastian Bear-McClard. Video on koostettu kotona ja kaupungilla vietetyistä hetkistä, jolloin Ratajkowski nauttii elämästään alkuraskauden aikana.

Emily Ratajkowski esittelee vartaloaan ja pyöristynyttä raskausvatsaansa ja pohtii minkälainen ihminen hänen lapsestaan tulee. 29-vuotias malli toivoo, että maailmalla tilanne paranisi ennen lapsen syntymää, koska tuleva äiti haluaisi ajatella kaikkien mahdollisuuksien olevan avoinna lapselleen. Lapsen synnyttyä koronakriisi on kuitenkin yhä käynnissä, joskin rokotusten ansiosta ehkä paranemaan päin.