Lady Gagan ammuttu koiranulkoiluttaja pääsi sairaalasta – osa keuhkoista jouduttiin poistamaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lady Gagan koiranulkoiluttaja Ryan Fischier joutui vähän yli kuukausi sitten hengenvaaralliseen tilanteeseen työssään. Tuntematon mies ampui häntä neljä kertaa rintaan ja varasti kaksi Gagan ranskanbulldoggeista. Koirat löydettiin elossa muutamaa päivää myöhemmin.

Nyt Ryan Fischer on päässyt pois hoidosta jouduttuaan viettämään sairaalavuoteella luultua pidemmän ajan. Miehen toipuessa hänen toisessa keuhkossa oli ilmennyt toistuvia ongelmia ilmarinnan muodossa. Lopulta keuhkoista jouduttiin poistamaan osia leikkauksessa.

Ryan Fischer kertoo Instagramissa toipumisen seuraavan vaiheen olevan niin ikään haastava, sillä tapahtuma jätti häneen myös henkisiä arpia. Sairaalan ulkopuolinen maailma on nimittäin koiranulkoiluttajan mukaan täynnä traumaattiset muistot mieleen palauttavia asioita. Fischer kertoo kuitenkin yrittävänsä tunnistaa jatkossakin elämän tarjoaman absurdiuden, ihmeen ja kauneuden.