Koiralla koominen tapa – pilaa söpösti jokaisen valokuvan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lähes jokainen tuntee sen yhden henkilön, jolla on tapana ilmeillä tai muilla tavoin tuoda huomio itseensä ryhmäkuvissa. Samanlaista energiaa ilmenee sosiaalisessa mediassa ihastusta herättäneessä Hina-nimisessä koirassa.

Hong Kongissa asuvalla Yokolla on neljä shiba-rotuista koiraa, Kikko, Momo, Sasha ja Hina. Yoko ottaa mielellään kuvia fotogeenisistä lemmikeistään. Ainoa ongelma on se, että Hina päätyy usein tekemään kuvissa jotain koomista.

Koirista otetuissa ryhmäpotreteissa Hina nähdään muun muassa aukomassa suutaan koomisella tavalla muiden poseeratessa normaalisti. Koiralla on myös selvästi hankaluuksia esimerkiksi kohdistaa katseensa samohin asioihin, kuin sen lauman muilla jäsenillä. Hinan omapäisyydestä huolimatta, tai ehkä juuri siksi, Yokon koiria seuraa Instagramissa yli 100 tuhatta fania.