Heather Graham julkaisi näyttävän videon – esitteli biksuvartaloaan rannalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jo 1980-luvun lopusta saakka näyttelijänä työskennellyt Heather Graham täytti tammikuussa 51-vuotias. Uransa aikana sekä kassamagneeteissa että kriitikoiden ylistämissä elokuvissa näytellyt tähti on pysynyt olemukseltaan hämmästyttävän nuorekkaana vuosikymmenten ajan.

Nyt Heather Graham on kerännyt katseita Instagramissa julkaisemallaan videolla. Siinä tähti nähdään esittelemässä kameralle mustien bikinien verhoamaa vartaloaan uimarannan laiturilla catwalkia pitkin kävelevän huippumallin elkein.

Kuvatekstissä Heather Graham kiitti tropiikin lämmössä kanssaan lomailemassa olevia ystäviään, näyttelijä Nina Bergmania ja tuottaja Debra J. Fisheriä. Tähden mukaan ystävät saavat hänet tuntemaan olonsa hyväksi itsestään. Muun muassa Kauhea kankkunen ja Austin Powers – agentti jopa tuuppasi minua -elokuvista tunnettu tähti nähtiin taannoin tähdittämässä Stephen Kingin Tukikohta -kirjaan perustuvaa tuoretta minisarjaa.