Karhu tunkeutui sisälle perheen kotiin – vihaiset pikkukoirat ajoivat jättiläisen pakoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pienikokoiset koirat saattavat puolustaa reviiriään yhtä kiivaasti kuin isotkin koirat, joskus jopa kiivaammin. Viraalina levinneellä yhdysvaltalaisvideolla erään perheen kotiin eksynyt karhu saa nopeasti huomata olevansa ei-toivottu vieras pienten koirien ansiosta.

Kalifornian Pasadenassa asuva Deedee Mueller kertoo karhujen liikkuvan usein kotinsa nurkilla. Taannoin nuori karhu ilmestyi tutkimaan kodin takapihaa, ja päätyi lopulta sisälle saakka. Kodin valvontakameran video paljasti villieläimen nuuskineen uteliaana talon keittiötä.

Karhulle tuli kuitenkin nopea lähtö perheen kahden terrierin rynnättyä paikalle. Reviiritietoiset Squirt ja Mei Mei -koira eivät olleet nimittäin lainkaan innoissaan kotiinsa ilmestyneestä kutsumattomasta vieraasta. Terrierien pienestä koosta huolimatta ne onnistuivat nopeasti karkoittamaan karhun pois kodista takaisin luontoon.