Kim Kardashian huvitti syntymäpäiväkortillaan – muisti Kourtneyn iän väärin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kourtney Kardashian on Kardashianien sisaruksista vanhin. Kourtney täytti juuri 42 vuotta ja juhli syntymäpäiväänsä Khloen, Kimin, Kylien ja Kendallin kanssa. Naiset julkaisivat Instagram-kanavallaan näyttävän yhteiskuvan, jossa naiset olivat pukeutuneet juhlavasti.

Itse syntymäpäiväsankari oli pukenut ylleen kimaltelevat mustat paljettihousut ja valkoisen topin, josta tähden rintaliivit näkyivät läpi. Kourtney sai ystäviltään ja tutuiltaan kymmeniä onnitteluja Instagram-tarinoiden puolella, ja nainen jakoi niistä useimmat myös omalla kanavallaankin.

Kourtney Kardashian oli erityisen huvittunut 40-vuotiaan pikkusiskon Kimin onnentoivotuksesta. Kim oli kirjoittamassaan kortissa toivottanut hyvää 41-vuotissyntymäpäivää siskolleen. ”Ilmeisesti viime vuotta ei siis laskettu”, Kourtney naurahti videollaan.