Naista odotti kotona hurja näky – koirat tuhosivat petinsä silpuksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit tekevät kotona välillä pahojaan omistajan silmän välttäessä. Osa lemmikeistä voi suunnata tylsistymisensä kodin irtaimistoon ja huonekaluihin, kun taas osa syyllistyy useammin ruoan varastamiseen.

Nyt surkuhupaisalla YouTube-videolla nähdään millainen näky erästä naista oli vastassa kun hän oli jättänyt kaksi koiraansa kotiin ilman valvontaa. Nainen oli piipahtanut asioilleen ja ollut poissa kotoa muutaman tunnin ajan. Tämä oli ollut tarpeeksi aikaa siihen, että koirat olivat tylsistyneet ja keksineet itselleen tuhoisan leikin.

Nainen huomasi heti kotiin tullessaan portaikossa erikoista silppua, minkä vuoksi hän alkoi utelemaan lemmikeiltään ovatko he olleet pahanteossa. Naista odotti olohuoneessa melkoinen näky, kun koirat olivat hänen poissa ollessaan tuhonneet oman petinsä täysin ja repineet sen sisällä olevat pehmusteet pitkin olohuoneen kokolattiamattoa.