Koiralla hämmentävä tapa – nuolaisee nenäänsä aina kuullessaan lelun ääneen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lemmikkieläimillä on toisinaan erikoisia ja selittämättömiä tapoja, jotka herättävät ihmisissä sekä hämmennystä että huvittuneisuutta. Koirat ja kissat saattavat esimerkiksi reagoida yllättävillä tavoilla ääniin, joilla ei ole ihmisiin juuri minkäänlaista vaikutusta.

Viraalina levinneellä tuoreella videolla nähdään Roo-nimisen koiran tapa, jota voisi kuvailla epätavalliseksi. Australianpaimenkoira reagoi näkyvästi joka kerta kun se kuulee suosikkilelunsa äänen.

Videolla omistaja puristaa vinkuvaa lelua. Koira reagoi ääneen samalla sekunnilla nuolaisemalla nenäänsä. Sama toistuu joka kerta, kun Roo kuulee vinkulelun äänen. Omistajan mukaan kyseessä ei ole lemmikille opetettu tapa, vaan Roo vain sattuu olemaan hieman pakkomielteinen lelustaan.