Lotta Haralan bikinivartalo vetää sanattomaksi – kuvattiin treenileirillä Turkissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomalainen aitajuoksija Lotta Harala oli alkuvuodesta paljon median pyörityksessä kun kävi ilmi, että nainen oli kaikessa hiljaisuudessa kärsinyt kolmen kuukauden kilpailukiellon jäätyään kiinni kielletyn lisäravinteen käyttämisestä. Lotta Haralan dopingnäytteestä löytyi viitteitä piristeestä, jonka käyttäminen kilpailussa on kielletty.

Haralan mukaan kielletty aina oli päätynyt naisen kehoon kreatiinivalmisteesta kun tähti oli vaihtanut tutun tuotteen uuteen merkkiin. Tällä hetkellä 29-vuotias Lotta Harala treenaa kovasti tulevaa kisakautta varten. Nainen on viettänyt viime viikot Turkissa Belekissä kauden ensimmäisellä treenileirillä, joka on Haralan tekemien sosiaalisen median päivitysten mukaan lähtenyt käyntiin loistavasti.

Nyt Lotta Harala on julkaissut turkoosin merimaiseman edessä otetun upean kuvan, jossa urheilijakaunotar poseeraa bikineissään. Kuva on toteutettu Celsius Suomen kanssa yhteistyössä ja nainen näyttääkin nauttivan kuvissaan kyseisen merkin juomista.