Koira selätti pelkonsa ja oppi skeittaamaan – esittelee upeita taitojaan videolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Skeittaaminen ei ole ainoastaan ihmisten laji, sillä toisinaan myös esimerkiksi koirat ja kissat oppivat harrastamaan sitä. Yksi ihastusta herättäneistä lajin karvaisista harrastajista on australianpaimenkoira Rush.

Aikaisemminkin taidoillaan hämmästystä internetissä herättänyt Rush nähdään jälleen esittelemässä taitojaan. Tällä kertaa australianpaimenkoira kiertää laudalla kaksi liikennekartioiden muodostamaa ympyrää, tehden lähes kahdeksikon muotoisen kuvion.

Rushin omistajan, Marco Spadaccinin mukaan koira pelkäsi ennen liikkuvia lautoja. Lopulta lemmikki oppi kuitenkin selättämään pelkonsa ja liikkumaan skeittilaudoilla. Nykyään Rushin taidot hämmästyttävät toistuvasti omistajaakin.