Game of Thrones -tähti haastaa Marilyn Mansonin oikeuteen – raskaat syytökset selvitettävä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rocktähti Marilyn Manson on ollut viime kuukausina kohun keskiössä seksuaalirikossyytösten vuoksi. Nyt Game of Thrones -sarjasta tunnettu brittiläinen näyttelijä ja malli Esme Bianco on nostanut oikeustoimet Mansonia vastaan. Kanteessaan Bianco syyttää tähteä seksuaalisesta väkivallasta ja raiskauksesta.

Kanteessa Esme Biancon ja Marilyn Mansonin kerrotaan aloittaneen suhteen vuonna 2009 näyttelijän matkustettua Los Angelessiin esiintyäkseen hänen musiikkivideolla. Kanteen mukaan muusikko muun muassa raiskasi hänet toukokuussa 2011, jahtasi häntä ympäri kotia kirveen kanssa ja viilsi häntä puukolla seksin aikana ilman suostumusta. Biancon mukaan Manson käytti huumeita, voimankäyttöä ja uhkailua suostutellakseen hänet seksiin.

Myös näyttelijä Evan Rachel Wood ja lukuisat muut naiset ovat syyttäneet Marilyn Mansonia julkisuudessa seksuaalisesta ahdistelusta. TMZ-sivuston mukaan Marilyn Mansonin asianajaja Howard King on kiistänyt Esme Biancon syytökset.