Laura Cremaschi esitteli treenauksen tuloksiaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italia on ruokakulttuurinsa ohella tullut tunnetuksi muualla maailmalla erittäin näyttävistä julkkiskaunottaristaan. Muutama vuosi sitten ainakin sosiaalisen median parissa oman läpimurtonsa teki Laura Cremaschi, joka on nykyisin eräs paparazzien seuraamista kaunottarista kautta maailman.

Äskettäin Lauran seuraajamäärä Instagramissa ylitti maagisen miljoonan rajapyykin. Nyt hän on tarjonnut tuolle joukolle silmänruokaa, sillä hän esittelee parhaillaan verkossa pakaroitaan tiukoissa treenihousuissa.

Laura julkaisee verkossa edelleen myös itse kuvamateriaalia. Hän luonnollisesti tietää ulkoisista avuistaan ja toteaakin kuvansa yhteydessä, että kaikki mistä voi unelmoida on totta. Lauran kuvia katsoessa voi helposti ymmärtää miksi jo yli miljoona ihmistä on päättänyt seurata hänen päivityksiään sosiaalisessa mediassa.