Hollywood Bowl aloittaa konsertit – vain rokotetuille ja negatiivisen koronavirustodistuksen saaneille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa legendaarisena esiintymisareenana toimiva Hollywood Bowl aloittaa konserttien esittämisen. Katsomosta voi varata paikkoja rokotustodistuksella tai esittämällä negatiivisen koronavirustestituloksen.

Kaikilla on maskipakko. Lavalle astelevat konserttikalenterin mukaan ainakin Christina Aguilera, H.E.R ja Yo-Yo Ma. Kesäkonsertit ovat olennainen osa Hollywood Bowl -esiintymisareenaa. Alue työllistää satoja ihmisiä. Ensimmäinen konsertti on lauantaina ja lavalle nousee Los Angelesin Philharmonic -orkesteri yhdessä kapellimestari Gustavo Dudamelin kanssa.

Los Angelesin piirikunta on siirtynyt rajoitusten purkamiseen. Hollywood Bowl -konserttiareenasta saa käyttää 67 prosenttia katsomosta. LA Weeklyn mukaan kesän konserttikausi kestää syyskuulle asti.