Bella Thorne nosti povensa pääosaan – fanit riemastuivat kuvista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä ja malli Bella Thorne on aikuisiällä karistanut pois Disney-tähden perheystävällistä imagoaan. 23-vuotias tähti on muun muassa avannut oman OnlyFans-sivun, jossa hän jakaa faneilleen paljastavia kuvia ja videoita kuukausimaksua vastaan. Edelleen hän muistaa fanejaan myös maksuttomassa Instagramissa.

Tällä kertaa Bella esittelee somekuvissaan kirkkaanvihreitä buutsejaan, mutta vähemmän yllättäen pääroolin kuvissa varastaakin hänen povensa, joka on vain niukkojen bikinien alla. Fanit riemastuivat kuvista, mutta mahdollisesti kenkien sijaan jostain aivan muusta syystä.

Bella Thornen kuluneeseen kevääseen on mahtunut myös toisenlaisia käänteitä. Hän paljasti maaliskuussa menneensä kihloihin poikaystävänsä Benjamic Mascolon kanssa. Vudeosta 2019 lähtien tapaillut pariskunta suunnitteleekin nyt häitään.