Nummirock järjestää bändileirin – valmentamassa Mokoman ja Elonkerjuun tähdet

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Raskaaseen musiikkiin keskittyvää Nummirock-festivaalia ei tänä vuonna järjestetä perinteisessä muodossa, mutta musiikkia kuullaan silti Kauhajoella juhannusviikolla. Nummirock nimittäin järjestää tuolloin historiansa ensimmäisen musiikkileirin lapsille ja nuorille.

Nummirockin yhdessä Panula-opiston kanssa 21.-24. kesäkuuta järjestämä leiri on tarkoitettu nuorille muusikoille, joilla on jo ennestään jonkin verran soittokokemusta. Opettajien lisäksi muusikonalkuja kouluttavat leirillä Mokoma-yhtyeen kitaristi Tuomo Saikkonen ja Elonkerjuu-yhtyeen laulaja Osku Ketola. Leirille voi hakea joko yksin tai bändin kanssa.

Nummirockin tapahtumapaikkana toimivalla maaperällä Seurantalo Salakarin tiloissa järjestettävän leirin päätteeksi osallistujat pääsevät esiintymään Nummirockin Inferno-stagella suorassa lähetyksessä. Haku leirille on käynnissä, ja se päättyy 11. kesäkuuta. Alueella järjestetään samaisena viikonloppuna myös virtuaalinen Nummirock, jonka esiintyjät paljastetaan myöhemmin.

Lisätietoa: https://www.nummirock.fi/bandileiri