Charly Jordanin asuvalinta kuin kolme postimerkkiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina kovaa nousua sosiaalisen median tähdeksi tehnyt yhdysvaltalainen somekaunotar Charly Jordan poseeraa somessa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle. Upean kaunottaren suosio kasvaa hänen näyttävien kuviensa ansiosta. Yleensä Charly poseeraa somessa bikineissä tai muuten vähäpukeisena.

Nyt Charly on viettänyt keskikesää hyvin vähissä vaatteissa, sillä hänen ranta-asunsa ei liikoja peitellyt. Samalla hän tosin varmisti, ettei vartaloon muodostunut liikaa rusketusraitoja. Jordan tunnetaan rantojen pysäyttävänä kaunottarena, joten tämä asuvalinta ei tullut varsinaisesti yllätyksenä.

Los Angelesissa asuva ja DJ-uraa parhaillaan tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana.