Steve-O jakoi hurjan videon sairaalaan vieneestä stuntista: ”Erityisen typerää jopa minulta”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tänä sykysynä ensi-iltansa saa neljäs Jackass-elokuva, jonka paljastettiin taannoin kantavan nimeä Jackass Forever. Nyt Jackass-tähti Steve-O on jakanut videon stuntista, joka oli jo liikaa sisällytettäväksi tulevaan elokuvaan.

Steve-O:n elämään mahtuu monenlaisia rajuja ja ällöttäviäkin tempauksia, mutta hän kuvailee videon stunttia uransa hävettävimmäksi syyksi joutua sairaalaan. Videolla tähteä ammutaan päähän koiran ulosteella täytetyllä t-paitatykillä. Steve-O joutui hakeutumaan sairaalahoitoon, sillä liian suurella voimalla hänen korvaansa päätynyt uloste oli vahingoittanut tärykalvoa.

– Tämä oli erityisen typerää jopa minulta, Steve-O myönsi.

Tähden mukaan hän oli halunnut alun perin tehdä stuntin Jackassa Forever -elokuvassa, mutta ohjaaja Jeff Tremaine ei pitänyt ideaa tarpeeksi nokkelana. Lopulta Steve-O pääsi toteuttamaan sen tubettajaryhmä Nelk Boysin kanssa.