Apulanta palasi keikkalavoille – Sipen somepäivitys kiteytti tunnelmat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmaa ravisuttava koronakriisi ja siihen liittyvät kokoontumisten rajoitukset ovat pitäneet kulttuuri- ja tapahtuma-alan tekijät tiiviisti kotisohvilla jo puolitoista vuoden ajan. Nyt on kuitenkin näkyvissä hieman valoa tunnelin päässä, sillä festareita on päästy järjestämään pitkän tauon jälkeen.

Yksi Suomen ahkerimmista festaribändeistä on varmasti Apulanta, joka on päässyt taas harjoittamaan elinkeinoaan ja esiintymään suurille ihmisjoukoille. Yhtyeen rumpali Sipe Santapukki julkaisi aiheesta Instagramissa päivityksen johon muiden suomalaisten artistien on varmasti helppo yhtyä.

– Yli vuoteen en juurikaan rummuillani muille tahtia lyönyt. Tuo musta hiljaisuus on osittain selätetty ja alkaa tuntua siltä, että toivo on totta. Kun seisomme yleisön edessä, kaikki puolemme ovat taas elossa. Kiitos viime viikonlopusta @wanajafestival @lammenloiskeet & @aitoonkirkastusjuhlat kun näytitte, mistä tässä hommassa on kyse, Sipe kirjoittaa ja toivottaa fanit Jyväskylän ja Oulun keikoille.