Paula Vesala julkaisi nostalgisen nuoruuskuvan: ”Selfie ennen kännykkäkameroita”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

PMMP-yhtyeestä ja nykyään omasta soolourastaan tunnettu Paula Vesala on tehnyt kesän myötä paluun esiintymislavoille. Tänä perjantaina edessä on esiintyminen Suomipop-festivaaleilla Jyväskylässä.

Nyt Vesala on heittäytynyt sosiaalisessa mediassa nostalgisiin tunnelmiin ja johdatellut niihin myös faninsa. 39-vuotias tähti jakoi Instagramissa nuoruuskuvan, jonka hän on aikoinaan ottanut peilin kautta selfietyyliin perinteisellä filmikameralla.

– Selfie ennen kännykkäkameroita, 90-luvun loppu. Tänään Lauletaan ja soitetaan Jyväskylässä 17.00., Vesala kirjoitti.

Aitoa millennium-ajan henkeä sisältänyt kuva keräsi hetkessä tuhansia tykkäyksiä ja ihastelevia kommentteja Vesalan Instagram-seuraajilta. Suomipop-festivaalien lisäksi tähti nähdään tänä kesänä esiintymässä muun muassa Tammerfest, Karjurock, Tikkurila Festivaali, Qstock ja DBTL-tapahtumissa.