Sängyn alta löytyi käärmeiden pesä – emo ja 17 poikasta

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kesäisin luonnossa liikkuvia neuvotaan usein olemaan tarkkana käärmeiden varalta, mutta matelijoihin saattaa joskus törmätä myös yllättävämmissä paikoissa. Eräs yhdysvaltalainen pariskunta löysi kokonaisen käärmepesueen kotinsa sängyn alta.

Georgian Augustassa asuva Trish Wilcher kertoo nähneensä kotinsa lattialla roskaksi luulemansa asian, joka yllättäen alkoikin liikkua hänen kumartuessa sitä kohti. Pian nainen tajusi lattialla olevan käärmeitä. Trish ja hänen aviomiehensä Max löysivät lopulta sängyn alta käärme-emon ja sen 17 poikasta tutkittuaan makuuhuonettaan.

Max Wilcher ei aikaillut, vaan alkoi People-lehden mukaan keräämään käärmeitä muovipussiin matelijoihin tarttumiseen tarkoitetulla työkalulla ja vapautti ne luontoon. Trish kertoo pelänneensä käärmeitä jääneen vielä kotiin, mutta villieläinasiantuntijan vierailu kotona vahvisti pariskunnan päässeen eroon kaikista yllätysvieraista. Matelijat myös osoittautuivat pariskunnan helpotukseksi vaarattomiksi sukkanauhakäärmeiksi.