Demi Rosen jättipovi pani kesämekon koville

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen kohukaunotar Demi Rose nähdään nykyisin varsin usein rohkeissa kuvissa varsinkin sosiaalisessa mediassa. Viime aikoina hän on vihjannut liittyvänsä suosittuun OnlyFans-palveluun julkaistakseen siellä rohkeampaakin kuvamateriaalia.

Alastomanakin viime aikoina sosiaalisessa mediassa poseerannut kurvikas kaunotar on nyt esitellyt uhkeita muotojaan poikkeuksellisesti niin sanotusti täydessä asussa. Hänen vihreä kesämekkonsa joutui kuitenkin koville Demin maailmankuulujen kurvien myötä.

Demi Rose vihjaili taannoin liittyneensä faniensa toiveesta OnlyFansiin, joskaan suoraan hän ei sitä sanonut. OnlyFansiin ilmestyi taannoin tili tähden nimissä. Tiedossa ei kuitenkaan ole, minkälaista materiaalia hän jakaa palvelussa noin 18 euron kuukausimaksua vastaan.