Reese Witherspoon harkitsee uraa politiikassa – toivoo lisää naisia päätöksentekijöiksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-näyttelijä Reese Witherspoon tuli vuosia sitten maailmanlaajuisesti tunnetuksi muun muassa Walk the Line, Julmia aikeita ja Blondin kosto -elokuvarooleistaan. Tähti on ihastuttanut viime vuosina myös tuottamassaan Big Little Lies -sarjassa, jota on esitetty kaksi tuotantokautta.

Reese Witherspoon on tehnyt jo monia erilaisia työnkuvia elokuvien ja television parissa aina käsikirjoittajasta ja tuottajasta näyttelijäksi saakka. Hän ei kuitenkaan sulje pois sitä mahdollisuutta, että hän voisi vielä vanhempana muuttaa täysin uraansa. Vanity Fair -sivuston mukaan tähti on miettinyt uraa politiikan parissa.

Reese Witherspoon pitää mahdollisena sitä, että hän astuisi mukaan politiikkaan esimerkiksi silloin kun hän on noin 65-vuotias. Näyttelijä hämmästelee sitä miten naisia on hallituksessa niin vähän vaikka heitä on noin puolet väestöstä. Witherspoon toivoisi näkevänsä tasapainoa ja monipuolisuutta päätöksentekijöiden joukossa.