Tubecon Games Tampereella elokuussa – mukana Suomen suosituimmat vaikuttajat

Digi · Terhi Piiroinen

Tubecon Games -tapahtuma järjestetään Tampere-talossa 20.-21. elokuuta. Pelaamisen viihdetapahtuma kerää yhteen kaikki Suomen tunnetuimmat ammattipelaajat, vaikuttajat ja heidän faninsa.

Mukana ovat muun muassa Jaakko Parkkali, Herbalisti, Jennysvoices, Namikolinx, Boheemi, Mikirotta, PAQPA, ZoneVD, IlariPro, MrJallu101, Dokke, Uiwenuise, Nedde, Tinke sekä Niko & Santtu. Tubecon Games -tapahtumassa ratkeaa myös Counter Strike -pelin Suomen mestaruus.

– Tubecon Games tarjoaa viihteen, elämysten, pelien, turnausten, ohjelmanumeroiden ja Meet & Greet -fanitapaamisten lisäksi Suomen parasta e-sports -viihdettä. Ohjelma ja sisältö on rakennettu sekä nuoremmalle että vanhemmalle sukupolvelle ja tavoitteenamme on luoda tapahtumasta jokavuotinen viihteellisen pelaamisen ykköstapahtuma Suomessa, kertoo Tampere-talo Oy:n liiketoimintajohtaja Mika Nevalainen.