Justin Bieber shoppaili kannabiskaupassa – jättilasku 20 minuutissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poplaulaja Justin Bieber on vieraillut Wonderbrett-kannabiskaupassa Los Angelesissa. Kyseessä on yksi Pohjois-Amerikan suurimmista kannabistuotteita myyvistä liikkeistä. Bieber oli kuin karkkikaupassa.

Page Sixin mukaan Justin Bieberin käynti ei kestänyt kuin parikymmentä minuuttia, mutta hän törsäsi tuhat dollaria tuotteisiin. Mies osti kannabiksesta valmistettuja herkkuja sekä eri lajikkeiden kukintoa poltettavaksi. Kannabis on laillista viihdekäyttöön Kaliforniassa.

Aiemmin päihdekoukusta kärsinyt 27-vuotias Justin Bieber on käyttänyt kannabista joskus jopa liikaa. Viihdekäyttö muuttui nopeasti tarvekäytöksi. Hän heräsi aamulla, otti pillerin ja poltti pilveä, että sai päivänsä käyntiin. Tällöin homman voi sanoa menneen överiksi.