Laura Lepistö synnytti – jakoi ihastuttavan kuvan sairaalasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomen kaikkien aikojen menestyneimpiin taitoluistelijoihin lukeutuva Laura Lepistö on julkaissut perheonnea tihkuvan somepäivityksen. 33-vuotias kilpailu-uransa lopettanut urheilija on synnyttänyt esikoislapsensa.

Laura Lepistö paljasti uutisen iloisesta perhetapahtumasta Instagramissa. Tähti jakoi sairaalassa otetun kuvan, jossa hän makaa pedillä pienen vauvansa kanssa.

– Täällä hän on. Pieni tuhiseva kiharapehko on elämänsä kunnossa. Ja äiti seuraa vauhdilla perässä, Lepistö kirjoitti.

Laura Lepistö meni Tommi Huovisen kanssa naimisiin vuonna 2015. Nyt syntynyt lapsi on pariskunnan ensimmäinen. Urheilu-uransa jälkeen Lepistö on toiminut muun muassa Ylen urheilulähetysten asiantuntijana, ja ensi vuonna hänet tullaan näkemään Lumikuningatar-jääesityksessä.