Demi Rosen biksujen alaosa valahti kesken kuvausten

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen kohukaunotar Demi Rose nähdään nykyisin varsin usein rohkeissa kuvissa varsinkin sosiaalisessa mediassa. Viime aikoina hän on vihjannut liittyvänsä suosittuun OnlyFans-palveluun julkaistakseen siellä rohkeampaakin kuvamateriaalia.

Rohkeissa kuvissa viihtyvä Demi Rose on nyt poseerannut Ibizalla hyvin niukassa asussa, jonka alaosan naru on tahallisesti tai tahattomasti irronnut. Kyseessä lienee Demin itse kuvaa varten irrottama naru.

Demi Rose vihjaili taannoin liittyneensä faniensa toiveesta OnlyFansiin, joskaan suoraan hän ei sitä sanonut. OnlyFansiin ilmestyi taannoin tili tähden nimissä. Tiedossa ei kuitenkaan ole, minkälaista materiaalia hän jakaa palvelussa noin 18 euron kuukausimaksua vastaan.