Kylie Jenner estottomana kuin veistos – fanit sekosivat kuvista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Moni keventää vaatetustaan helteisillä säillä, eikä Kylie Jenner ole poikkeus. Kosmetiikkaguruna ja realitytähtenä tunnettu 23-vuotias Kylie nimittäin nähtiin tuoreessa Instagram-kuvassaan paljastavasti pukeutuneena. Ehkä jopa liiankin, sillä kuva katosi Instagramista melko nopeasti.

Nyt Kylie nähdään poseeraamassa kylpyhuoneessa selfiessä, jossa hänellä on yllään vain kullanhohtoinen ja niukka asu, joka sopisi paremmin aurinkorannalle. Jennerin fanit sen sijaan riemastuivat upeasta kuvaparista.

Kylie Jennerin paljastettiin taannoin laajentavan liiketoimiaan. Kosmetiikkaan keskittyvän Kylie Cosmetics -brändin rinnalle on tulossa uusi Kylie Baby -niminen yritys. Nimen mukaisesti se keskittyy vauvatuotteisiin, kuten lastenrattaisiin ja pinnasänkyihin.