Jaajo Linnonmaan video puhuttaa somessa – tuttu tunne lapsiperheiden vanhemmille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen suosikkijuontaja ja näyttelijä Jaajo Linnonmaa nähdään perjantaina ensi-iltansa saavan Luokkakokous 3 -elokuvan tähtenä. Nyt pari päivää ennen ensi-iltaa Linnonmaa on kiteyttänyt lukemattomien lapsiperheiden tunnelmat somevideolleen.

Videolla Jaajo on auton ratissa ja lapsikatras kyydissään. Taustalta kuuluu iloista laulua, kun Palomies Samin tunnuskappale raikuu autossa. Perheenisä Linnonmaa ei näytä olevan kovin innoissaan esityksestä ja hän toteaakin videon yhteydessä, että näin saat viikon loman tuntumaan kahdelta.

Video on saanut runsaasti kommentteja, sillä samoja tunnelmia on eletty kesälomalla lukemattomissa perheissä ympäri maata. Joku tosin muistaa todeta, että tällä videolla tunnelma on vielä positiivinen, kun usein hetkeä myöhemmin takapenkillä istuvat voivat riidellä, huutaa ja tapella kovaan ääneen.