Kesäkuussa kadonnut 14-vuotias Niina Lehtonen saattaa liikkua Pirkanmaalla – poliisi pyytää havaintoja

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Lounais-Suomen poliisi pyytää havaintoja yli kuukauden kadoksissa olleen 14-vuotiaan Niina Lehtosen liikkeistä ja olinpaikasta. Lehtonen poistui asuinpaikastaan Kokemäeltä 16. kesäkuuta. Hän ei ole tämän jälkeen palannut takaisin.

Lehtonen on noin 165 senttiä pitkä ja ruumiinrakenteeltaan hoikka. Hänellä on musta polkkatukka ja silmälasit. Katoamisajankohtana hänellä oli päällään farkkutakki, musta toppi, mustat collegehousut ja paksupohjaiset lenkkitossut.

Henkilö liikkuu mahdollisesti Tampereen seudulla tai Kangasalla. Poliisi pyytää yleisöltä tietoja tai havaintoja, jotka voisivat liittyä nuoren katoamiseen. Tiedot voi ilmoittaa puhelimitse numeroon 0295 417 259.

Poliisi