Televisiokaunotar peppu pystyssä – mies ei piilotellut ihailuaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Live With Kelly and Michael -ohjelmasta erityisesti yhdysvaltalaisille tunnetuksi tullut amerikkalainen televisiopersoona Kelly Ripa on ollut pitkällä urallaan monessa mukana. Hänen suosiotaan ei ole ainakaan heikentänyt ulkoinen kauneus ja hänen upea bikinivartalonsa, joka tuo mieleen fitness-kilpailijat.

Nyt hän ja miehensä Mark Consuelos ovat nauttineet upeasta lomasta yhdessä, ja jostain syystä Kelly on esitellyt Markille takapuoltaan uimapuvussa. Sosiaalisessa mediassa julkaistun kuvan perusteella mies on enemmän kuin innoissaan näkemästään, mikä tuskin tulee yllätyksenä. Tällä kertaa esimerkiksi näyttelijäkaunotar Lisa Rinna on kehunut kuvaa kuumaksi.

50-vuotias kaunotar on usein joutunut sosiaalisessa mediassa vihaviestien kohteeksi, koska häntä on muun muassa pidetty liian vanhana asuihinsa. Kelly itse ei ole vaivautunut edes kommentoimaan kateellisilta somekäyttäjiltä saamiaan viestejä.