Pariskunta tienasi 111 000 dollaria vuodessa – vuokrasi uima-allastaan muille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Oregonissa asuva Jim ja Lisa Battan ovat tienanneet alle vuodessa 111.000 dollaria vuokraamalla uima-allastaan ihmisten käyttöön. Julkiset altaat ovat olleet koronaviruspandemian vuoksi suljettuna, joten ihmiset ovat vuokranneet yksityisiä käyttöönsä.

Daily Mailin artikkelin mukaan West Linnissä asuvan pariskunnan upea allas maksaa 75 dollaria tunnilta. Altaalla on vieraillut noin 2.700 vierasta. Allasta on voinut vuokrata Swimply-sovelluksen kautta.

Altaan yhteydessä on poreallas, lämmitetty pukuhuone ja wc. Suomessa ei samanlainen bisnes toimisi, koska tuhansien järvien maassa on ilmaisia uima-paikkoja kaikkialla. Harvoin joutuu ajamaan yli puolta tuntia uimaan ja monilla on mökki tai koti järven rannalla.