Tammerfesteillä jymy-yllätys – Kaija Koo ja Pyhimys julkaisivat yhteisbiisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella käynnistyi eilen torstaina kaupunkifestivaali Tammerfest, jonka yleisö pääsi nauttimaan huippuesiintyjistä lämpimässä kesäkelissä. Päivän päätähtinä Ratinanniemen festarialueella lavalle nousivat muun muassa Haloo Helsinki!, Elastinen, Kaija Koo ja Pyhimys.

Tammerfest 2019, Kaija Koo, Kuva: Jussi Eerola Photography
Kaija Koo, Tammerfest 2018, Kuva: Stara

Festariyleisö sai samalla kuulla myös uutisia, sillä Kaija Koo ja Pyhimys paljastivat levyttäneensä yhteisen kappaleen, joka kaiken lisäksi julkaistiin jo heti vuorokauden vaihtuessa. Kappaleen nimi on Sattuu. Pyhimys puolestaan kertoi, että kappale sai alkunsa extempore muutama viikko sitten, joten kappaleelle ei ehditty suunnitella varsinaista markkinointia.

– Se on jännä, kun sitä voi yllättää välillä itsensäkin ja vielä pari kuukautta sitten en ois ehkä nähny itseäni tekemässä iskelmää, mutta nyt se tuntui just tarpeeks isolta haasteelta ja ehkä siks pitkästä aikaa jännittää tosi paljon tää julkasu, mut silleen hyvällä tavalla, että en jaksais venaa mitä jengi kelaa, Pyhimys kirjoitti.