Blink-182 -tähti Mark Hoppus innoissaan: ”Kemoterapia toimii”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Blink-182 -yhtyeen laulaja-basisti Mark Hoppus paljasti taannoin sairastavansa syöpää. Muusikko kertoi viettäneensä viimeiset kolme kuukautta kemoterapiassa julkaistuaan kuvan, jossa hän istui sairaalassa tiputuksessa. Nyt Hoppus on tarjonnut faneilleen lupaavan tilannepäivityksen.

– Tutkimukset viittaavat siihen, että kemoterapia toimii! Edessäni on edelleen kuukausien hoitojakso, mutta nämä ovat parhaita mahdollisia uutisia. Olen erittäin kiitollinen ja hämmentynyt ja myös huonovointinne viime viikon kemoterapiasta. Mutta lääkärien minuun pumppaama myrkky sekä ympärilläni olevien ihmisten ystävälliset ajatukset ja onnentoivotukset tuhoavat tämän syövän. Täytyy vain jatkaa taistelemista, Mark Hoppus kirjoitti Twitterissä.

Muusikolla on vaiheen neljä imusolmukesyöpä. Hoppus on pysytellyt toiveikkaana ja kertonut faneille aikovansa hankkiutua eroon syövästä. Fanien lisäksi basistille ovat osoittaneet tukensa muun muassa Blink-182 -rumpali Travis Barker ja yhtyeen vuonna 2015 jättänyt Tom DeLonge.