Somekuvasta kohu: Justin ja Hailey Bieber saavat lapsen?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Justin Bieber on ollut jo vuosien ajan naimisissa mallina työskentelevän Hailey Baldwinin kanssa. Nyt fanit ovat alkaneet spekuloimaan pariskunnan odottavan ensimmäistä lastaan. Taustalla on Justinin kryptinen somejulkaisu.

Justin Bieber jakoi Instagramissa mustavalkoisen kuvan, jossa hän ja Hailey istuvat vierekkäin. Mikään itse kuvassa ei varsinaisesti viittaa raskauteen, mutta fanien kulmakarvoja kohotti kuvateksti. Siinä nimittäin luki ”mom and dad”, eli äiti ja isä.

Justin tai Hailey eivät toistaiseksi kumpikaan ole ottaneet suoranaisesti kantaa raskaushuhuihin. Hailey tosin kirjoitti julkaisuun kommentin, jossa hän vaikuttaa korjailevan kuvatekstin viittaavan vain koirien omistamiseen.

– Sinun kannattaisi ehkä muuttaa kuvateksti muotoon koiraäiti ja -isä, ennen kuin kukaan ymmärtää sitä väärin, Hailey kirjoitti.