Postinkantajan epäillään jättäneen jakamatta yli 2 000 lähetystä Porissa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Postinkantajan epäillään syylllistyneen harvinaiseen rikokseen Porissa. Nuoren työntekijän uskotaan jättäneen jakamatta jopa yli 2 000 lähetystä Itä-Porissa. Teko kävi ilmi pukukopista löydettyjen avaamattomien lähetysten ansiosta.

Postinjaon laiminlyönnin epäillään tapahtuneen toukokuun 2019 ja helmikuun 2020 välisenä aikana. Nuoreksi ja kokemattomaksi kuvailtu postinkantaja ei ole enää Postin palveluksessa. Poliisi tutkii tapausta muun muassa rikosnimikkeellä törkeä tietoliikenteen häirintä.

Jakamatta jääneet, avaamattomat postit löydettiin Postin lukitusta pukukaapista lukkojen päivityksen yhteydessä tämän vuoden toukokuussa. Jokainen jakamaton lähetys on tämänhetkisen tiedon mukaan löydetty. Posti ja poliisi tulevat ottamaan suoraan kirjeitse yhteyttä niihin henkilöihin, joiden postit ovat jääneet jakamatta.