Raju onnettomuus videolle – auto lensi ilmassa kuin ohjus

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Kalifornian Yuba Cityssä todistettiin taannoin videollekin päätynyttä tilannetta, jollaisia nähdään tyypillisesti vain elokuvissa. Maahan putosi ilmassa metrien matkan lentänyt henkilöauto, jonka kuljettaja selvisi kuin ihmeen kaupalla.

Henkilöauto oli juuri ollut onnettomuudessa, jonka seurauksena se lensi ulos moottoritieltä rampin kautta. Auto lensi hetken aikaa ilmassaja putosi lopulta läheiselle tielle ja pyörien vielä useita kertoja ympäri. Tilanne ikuistui videoksi tiellä ajaneen toisen autoilijan kojelautakameran ansiosta.

Onnettomuusautoa kuljettanut nainen kiidätettiin paikalliseen sairaalaan. CBS-uutissivuston mukaan hän pääsi myöhemmin kotiutumaan lievin vammoin. Ajoneuvo myös välttyi täpärästi osumasta sähkölinjoihin, joiden katkeaminen olisi voinut esimerkiksi aiheuttaa tulipalon maaston kuivuuden vuoksi.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.